IMG09192
IMG09192 takeTlogodiapwit5 IMG09192
IMG09192
IMG07112

 


OPEN CIRCUIT

LEVEL I ADVANCED NITROX

Nitrox is een gasmengsel met een hoger zuurstofpercentage dan de gebruikelijke ademlucht. Door te duiken met nitrox-gas wordt het mogelijk om je nultijden te verlengen. Maar omdat je duikt met een ander gas, moet je ook op een andere manier je duik plannen en berekenen. In deze IART nitrox-cursus leer je dat op een veilige en verantwoorde manier te doen. De cursus behandelt alle aspecten van de duikplanning en het berekenen van de voor je duik benodigde gasmix.

Maar deze cursus biedt meer: je maakt in deze cursus ook kennis met de voordelen van een extra -tweede- gasmengsel dat je kunt gebruiken om sneller te ontgassen tijdens je veiligheidsstops (decompressiestops). Deze cursus biedt daarmee meer dan de gebruikelijke basis nitrox-cursus en is te vergelijken met een advanced nitrox-cursus van andere organisaties. Feitelijk een twee-in-één pakket.

Om deze cursus te volgen moet je minimaal:

  • Beschikken over CMAS 2* of Rescue of een gelijkwaardige certificering.
  • 20 gelogde duiken gemaakt hebben.
  • Tenminste 18 jaar oud zijn.
  • Beschikken over een geldige medische keuring.

MATERIAAL
Je kunt bij ons de opleidingen volgen inclusief of exclusief de huur van de benodigde duikmaterialen. Indien gewenst kun je bij ons ook terecht voor advies bij de aanschaf van duikmaterialen en configuraties.

MEER WETEN?
Mail ons voor vragen of om je aan te melden voor een intake.
Mail ons... >